Anasayfa  |   İletişim  | EN  |
FSMVÜ | Gölge Öğreticilik Süpervizyon Programı
Haberler ve Duyurular
Gölge Öğreticilik Süpervizyon Programı

Hayat boyu öğrenmeyi destekleyen Engelliler İçin Gölge Öğreticilik Programı ve Eğitimde Mükemmeliyet Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliğinde süpervizyon programı düzenlenmiştir. Her hafta başka bir uzmanla gerçekleştirilecek çalışma eğitim, özel eğitim, psikoloji ve aile bağlamlarında vaka analizleri, uygulama çalışmaları, tecrübe aktarımı ve daha birçok yöntemle gerçekleştirilecektir. Eğitim uzmanı Prof. Dr. Esra Akgül, özel eğitim uzmanları Öğr. Gör. Maşallah Özer ve Öğr. Gör. Zehra Kurşun, klinik psikolog ve aile terapisti Öğr. Gör. Sümeyra Özdemir'in farklı oturumlarda öğrencilerle buluşacağı süpervizyon programı üniversitemiz öğrencilerine dönüktür. Bilgi ve kayıt için emam@fsm.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.