FSMVÜ Öz'e Yolculuk Öğrencileri Topkapı Üniversitesi'nde!

22 Aralık 2022 tarihinde FSMVÜ Öz'e Yolculuk ve FSMVÜ Öz'e Hazırlık öğrencileri Topkapı Üniversitesi'nin konuğuydu.

Değerli Esra Macaroğlu Akgül, Zehra Kurşun, Sümeyra Özdemir, Nilgün Dereli, Alper Şen hocalarımızın FSMVÜ Öz'e Yolculuk programının içerik ve uygulamaları hakkında yaptıkları konuşmaların ardından öğrencilerimiz sahnede yerlerini alarak kendilerini dinleyicilere tanıttılar. Engelliler İçin Gölge Öğreticilik bölümünden mezun olan ve okumakta olan Gölge Öğreticiler ise 'Gölge Öğretici' kavramını tanıtmak adına sahneye çıkarak konuşmalarını gerçekleştirdiler. Topkapı Üniversitesi'nin öğrencilerimize armağan ettiği hediyeler sonrasında FSMVÜ Öz'e Yolculuk Programı'nda öğrenim gören öğrencimiz Turaç Özdemir dinleyicilere keyifli bir piyano dinletisi yaşattı.