Özel Eğitimde Aile Rehberliği Paneli 29 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Engelliler İçin Gölge Öğreticilik Programı, Eğitimde Mükemmeliyet Araştırma ve Uygulama Merkezi, FSMVÜ Öz’e Yolculuk Programı işbirliğiyle düzenlenen gölge öğreticilerimizin özel konuları sunduğu Özel Eğitimde Aile Rehberliği Paneli 29 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Sümeyra Özdemir moderatörlüğünde gerçekleşen panelimizde gölge öğreticilerimizden Fatma Zehra Öztürk ve Bilge Hatun Akman Ailelerin Öz Farkındalık Çalışmasını; Bircan Özcimbit ve Busenur Koç Duygu Durum Kontrolünü; Elif Işık ve Emine Akbaş Öfke Kontrolünü; Hatice Sılgan ve Betül Gerçek Uyku Problemlerini aktarırken Tuğba Palta ve Ahmet Kerem Güleç ise İş ve Sosyal Hayat Haklarını anlattılar. Sunum sonrasında öğrencilerimize Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melek Astar’ın imzasıyla teşekkür belgeleri verildi.

Öğrencilerimizin mezuniyetleri öncesinde özel gereksinimli bireylerin ve ailelerin zorlandıkları konulardaki bu aktarımları panel sonunda yapılan Kahoot yarışmasıyla birlikte sonlandırıldı. Verilen bilgileri en hızlı ve doğrudan yanıtlayan değerli öğrencimiz Ahmet Tuğrul Yıldırım’ın annesi Nesrin Yıldırım birinci oldu ve kıymetli öğrencimiz Melek Rana Akgün’ün hazırladığı hediye takdim edildi. Değerli velimizi tebrik eder, bu panelimizde emek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.